Zaposlovanje in štipendiranje

Iskraemeco, d.d.

Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju pametnega merjenja Glavne dejavnosti podjetja Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. 

 VEČ »

Domel, d.o.o.

Domel, d.o.o. je svetovni razvojni dobavitelj elektromotorjev, sesalnih enot, puhal in komponent. Temelj našega uspeha sta dolgoletna tradicija in pripadnost naših zaposlenih.Domelove rešitve so trajnostne in inovativne. Prav zaradi zavezanosti inovativnosti smo postali vodilni na več ključnih…

 VEČ »

Zarja Elektronika d.o.o.

ZARJA ELEKTRONIKA d.o.o. je srednje veliko podjetje, ki posluje na področju izgradnje varnostnih sistemov vse od razvoja do proizvodnje sistemov tehničnega varovanja. Zarja Elektronika, d.o.o., je dinamična skupina, ki se nenehno razvija in prilagaja potrebam kupcev. Pri tem pa vso pozornost posveča dvigu kakovosti poslovanja in okolju prijazni proizvodnji.

 VEČ »

Mahle Electric Drives Slovenia d.o.o.

Vse od leta 1920 smo revolucionarji “človeškega gibanja”. Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, pa tudi kot tehnološka gonilna sila za mobilnost prihodnosti skupina MAHLE deluje na več kot 160 lokacijah po svetu. V Sloveniji smo prisotni na več lokacijah. 

 VEČ »

Mercator d.d.

Družba Poslovni sistem Mercator, d. d, je ena največjih gospodarskih družb v Sloveniji in deluje kot matična družba Skupine Mercator. Trgovina je Mercatorjeva ključna dejavnost. Prav vsaka vloga na tem nenehno razvijajočem se področju je svojevrsten karierni in življenjski izziv.

 VEČ »

KOTO d.o.o.

KOTO je slovensko proizvodno podjetje z več kot 130 zaposlenimi, ki že od leta 1947 s svojimi rešitvami nudi pomembno podporo slovenski živilsko predelovalni industriji, v zadnjem času pa tudi komunalnemu gospodarstvu. Z našimi storitvami, inovativnim pristopom in izvozno usmerjenostjo krepimo svoj položaj tudi v mednarodnem prostoru.

 VEČ »

LTH Castings d.o.o.

V skupini LTH Castings izdelujemo inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas več kot 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo.

 VEČ »

KNAUF INSULATION d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o. je eden večjih svetovnih ter največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in izdelkov za zelene rešitve v gradbeništvu. Trenutno Knauf Insulation v Sloveniji šteje približno 500 zaposlenih, po svetu pa najdemo še preko 40 proizvodnih obratov, v katerih je skupaj zaposlenih več kot 5500 zaposlenih.

 VEČ »

LIP BLED, d.o.o.​

Smo podjetje s prepoznavno blagovno znamko lipbled, ki utrjuje mednarodni položaj priznanega ponudnika in proizvajalca notranjih vrat. Z odgovornostjo do trajnostnega razvoja to dosegamo z inovativnimi in kakovostnimi izdelki, motiviranimi sodelavci in zadovoljnimi kupci.

 VEČ »

Komunala Kranj d.o.o.

Podjetje Komunala Kranj ima bogato zgodovino in je bilo ustanovljeno z namenom, da se dolgoročno in trajno zagotavlja izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, kot so oskrba s pitno vodo ter ravnanje z odpadnimi vodami in odpadki. Ustanoviteljice podjetja so Mestna občina Kranj ter…

 VEČ »