Zaposlovanje in štipendiranje

DEOS, celostna oskrba starostnikov, d.o.o.

DEOS, celostna oskrba starejših, d.o.o. nudi široko paleto storitev namenjenih starejšim, na več lokacijah po Sloveniji. Na naši spletni strani deos.si lahko izbirate med širokim naborom storitev namenjenih starejšim: domsko varstvo, pomoč na domu, dnevno varstvo, dnevni centri aktivnosti, oskrba starejših v oskrbovanih stanovanjih. Prav tako so vam na voljo pa tudi številne koristne informacije, v pomoč pri urejanju teh storitev.

 VEČ »

Domel, d.o.o.

Domel, d.o.o. je svetovni razvojni dobavitelj elektromotorjev, sesalnih enot, puhal in komponent. Temelj našega uspeha sta dolgoletna tradicija in pripadnost naših zaposlenih.Domelove rešitve so trajnostne in inovativne. Prav zaradi zavezanosti inovativnosti smo postali vodilni na več ključnih…

 VEČ »

Iskraemeco, d.d.

Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju pametnega merjenja Glavne dejavnosti podjetja Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. 

 VEČ »

KNAUF INSULATION d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o. je eden večjih svetovnih ter največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in izdelkov za zelene rešitve v gradbeništvu. Trenutno Knauf Insulation v Sloveniji šteje približno 500 zaposlenih, po svetu pa najdemo še preko 40 proizvodnih obratov, v katerih je skupaj zaposlenih več kot 5500 zaposlenih.

 VEČ »

Komunala Kranj d.o.o.

Podjetje Komunala Kranj ima bogato zgodovino in je bilo ustanovljeno z namenom, da se dolgoročno in trajno zagotavlja izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, kot so oskrba s pitno vodo ter ravnanje z odpadnimi vodami in odpadki. Ustanoviteljice podjetja so Mestna občina Kranj ter…

 VEČ »

LIP BLED, d.o.o.​

Smo podjetje s prepoznavno blagovno znamko lipbled, ki utrjuje mednarodni položaj priznanega ponudnika in proizvajalca notranjih vrat. Z odgovornostjo do trajnostnega razvoja to dosegamo z inovativnimi in kakovostnimi izdelki, motiviranimi sodelavci in zadovoljnimi kupci.

 VEČ »

LTH Castings d.o.o.

V skupini LTH Castings izdelujemo inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas več kot 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo.

 VEČ »

Mahle Electric Drives Slovenia d.o.o.

Vse od leta 1920 smo revolucionarji “človeškega gibanja”. Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, pa tudi kot tehnološka gonilna sila za mobilnost prihodnosti skupina MAHLE deluje na več kot 160 lokacijah po svetu. V Sloveniji smo prisotni na več lokacijah. 

 VEČ »

Mercator d.o.o.

Družba Poslovni sistem Mercator, d. o. o., je ena največjih gospodarskih družb v Sloveniji in deluje kot matična družba Skupine Mercator. Trgovina je Mercatorjeva ključna dejavnost. Prav vsaka vloga na tem nenehno razvijajočem se področju je svojevrsten karierni in življenjski izziv.

 VEČ »