Hisense Europe

Kdo smo?

Smo veliki.

Hisense Europe je eden od vodilnih proizvajalcev zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Evropi. Zaposlujemo več kot 10.000 sodelavcev po vsej Evropi. Poslovne enote imamo v 27 evropskih državah, ob tem pa še tri proizvodne centre (Slovenija, Srbija in Češka) in štiri centre za raziskave in razvoj.

Smo mednarodni.

Skupina Hisense Europe pod eno streho združuje več blagovnih znamk, med njimi so tri globalne:Hisense, Gorenje in Asko ter več lokalnih blagovnih znamk, ki nagovarjajo različne skupine potrošnikov in ponujajo inovativne rešitve za prijetno bivanje v sodobnem domu.

Smo inovativni.

Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogočata, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpiramo priložnosti za poklicno in osebno rast v mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje namreč že desetletja stremimo k ustvarjanju najboljših razmer in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.

Naša vizija in cilji

Naša vizija je postati podjetje s stoletno tradicijo, ki razvija pametne rešitve, s katerimi lahko uporabniku pomagamo izboljšati kakovost življenja in poskrbimo za njegovo dobro počutje.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Pri zaposlovanju novih sodelavcev so nam ključne strokovne kompetence in izkušnje v proizvodnih podjetjih.

Ponosni smo, da omogočamo tudi pridobivanje delovnih izkušenj mladim in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Radovednost in želja po pridobivanju novega, dodatnega znanja ter pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča in navduši.

Od novih sodelavcev pričakujemo strokovnost, zavzetost, timsko usmerjenost, sodelovanje v mednarodni ekipi in proaktivnost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Našim zaposlenim ponujamo delo s posebno vizijo – končni rezultat njihovega dela je, da v domove uporabnikov po vsem svetu pripeljemo izdelke, ki izboljšajo kakovost življenja in poskrbijo za dobro počutje milijonov uporabnikov.

Zaposlenim omogočamo delo in sodelovanje v visokotehnološkem delovnem okolju s širokimi možnostmi izobraževanj in osebnega ter kariernega razvoja, sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki, delo v mednarodnem timu ter sodelovanje pri mednarodnih projektih.

V Hisense Europe vas tako pričakuje odlično okolje za osebni, strokovni in karierni razvoj, poleg spodbujanja inovativnosti in izmenjave znanj pa za naše zaposlene tudi organiziramo redna neformalna druženja (team buildinge), kjer se družimo v sproščenem vzdušju in skupaj nabiramo nove, zabavne izkušnje.

Kaj ponujamo mladim

Kaj ponujamo mladim

ZA BODOČE DIJAKE

Začeli boste razmišljati o svoji karieri ali pa morda že imate jasno vizijo svoje prihodnosti. V Hisense Europe vam v sodelovanju s srednjimi šolami ponujamo številne možnosti, da se nam pridružite v različnih oddelkih podjetja, kjer vam lahko ponudimo praktično usposabljanje. Lahko se preizkusite že med šolanjem ali pa se nam pridružite po končanem šolanju.

ZA ŠTUDENTE

Želimo si, da bi bili del naše zgodbe že v zgodnji fazi, pred zaključkom formalnega izobraževanja. Lahko se vključite v naš program štipendiranja ali pa začnete nabirati prve delovne izkušnje pri nas z delom prek študentskega servisa. V inovacijskem centru ter tudi v drugih oddelkih podjetja to možnost nudimo študentom s področja strojništva, elektronike, kemije, informatike in z drugih tehničnih fakultet. Ponujamo podporo pri izdelavi diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog.

ZA DIPLOMANTE

Uspešno ste zaključili izobraževanje z diplomo in se odločili poiskati prvi karierni izziv. Prek našega projekta Campus se nam lahko pridružite, podprli vas bomo in skupaj lahko začnemo graditi pot vaše osebne in profesionalne rasti.

PRIPRAVNIŠTVO

Povezujemo ga z mednarodnim sodelovanjem z univerzami –  programom Erasmus.  

PRAKSA (SREDNJE ŠOLE IN FAKULTETE)

Praksa poteka s pomočjo mentorja, vezanega na smer izobrazbe. Naši mentorji nudijo znanje v sodobno opremljenih laboratorijih, v oddelkih za raziskave in razvoj, s pomočjo sodobne tehnološke opreme in s strokovnim znanjem, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj.

Štipendije

Štipendija 1
Študijsko leto: 24/25

Ne zamudi fantastične priložnosti! 

V Gorenju GSI razpisujemo 10 kadrovskih štipendij za dijake in študente, ki se izobražujete na poklicni smeri elektrotehnika.

Naša štipendija je zate prava izbira, če:

• rad/a raziskuješ in iščeš rešitve,

• si rad/a na terenu,

• si rad/a organiziraš urnike dejavnosti po svoje,

• nimaš težav s komunikacijo z nepoznanimi ljudmi,

• si tehnično usmerjen/a,

• si želiš poleg šolskega znanja pridobiti praktične izkušnje.


Kaj ti kot štipendistu ponujamo:

• stimulativno štipendijo v višini 216 EUR za dijake in v višini 360 EUR za študente,

• za odličen uspeh dodatek v višini 70 EUR,

• opravljanje strokovne prakse, počitniškega dela in študentskega dela kjer koli po Sloveniji,

• pomoč in mentorstvo pri izdelavi seminarskih in zaključnih nalogah,

• osebno in strokovno svetovanje pri izbiri študijske smeri in poklicnega razvoja,

• zaposlitev po zaključenem šolanju (tudi takoj po zaključeni sredni šoli) na delovnem mestu serviser/ka gospodinjskih aparatov za nedoločen čas; poleg osnovne plače tudi izplačilo variabilnega dela.

Oddaj prijavo pravočasno! K prijavi vabimo dijake in študente vseh letnikov iz vse Slovenije. Prijava naj vsebuje kratek življenjepis in dokazilo o vpisu v tekoči letnik.

Prijave sprejemamo do 30.09.2024.

Skenirajte ali kliknite na QR kodo za ogled ostalih delovnih mest.

Gorenje GSI

Smo podjetje, ki se ukvarja z distribucijo tehnološko dovršenih, vrhunsko oblikovanih ter energetsko učinkovitih gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Naša tradicija je dolga že več kot 70 let, uspešno pa delujemo v okviru mednarodne skupine Hisense Europe, ki sodi med vodilne svetovne proizvajalce zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov. Poleg petih prodajnih studiev imamo v Sloveniji urejeno odlično servisno mrežo gospodinjskih aparatov vseh blagovnih znamk skupine Hisense Europe. Naša vizija je poenostaviti vsakdanja opravila in zagotoviti višjo kakovost življenja vsem uporabnikom naših aparatov. Kot odgovorno podjetje pa ves čas stremimo k ustvarjanju najboljših delovnih pogojev in si prizadevamo za rast in razvoj naših zaposlenih.

Oddaja vloge

E- pošta: kadri@gorenje.com
Pisno preko naslova: Gorenje d.o.o., Partizanska cesta 12, 3220 Velenje
Želena vsebina vloge: Življenjepis, Motivacijsko pismo