KNAUF INSULATION d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o. je eden večjih svetovnih ter največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov in izdelkov za zelene rešitve v gradbeništvu. Trenutno Knauf Insulation v Sloveniji šteje približno 500 zaposlenih, po svetu pa najdemo še preko 40 proizvodnih obratov, v katerih je skupaj zaposlenih več kot 5500 zaposlenih. Kljub velikosti gre za družinsko podjetje. V podjetju Knauf Insulation so zaposleni na prvem mestu.
Naše vrednote, podjetnost, predanost, partnerstvo in človečnost, so glavno vodilo naše organizacijske kulture. Skrbimo za čim bolj sproščeno in odprto delovno kulturo, kjer ni prepovedano delati napak iz katerih se učimo in rastemo. Vzpodbujamo podjetnost in preko različnih projektov vključujemo v soodločanje vse naše sodelavce na vseh ravneh podjetja.

Koga iščemo?
Zagnane študente in dijake, ki želijo svoje znanje razviti in nadgraditi v podjetju, ki bo upoštevalo vaše interese, želje, ideje in vam omogočilo podporo, novo znanje in možnosti raziskovanja na področjih: elektrotehnika, elektroenergetika, mehatronika in strojništvo.

Štipendije

Štipendija 1
Študijsko leto: 22/23

Nudimo štipendije za dijake ali študente smeri: elektrikar, elektrotehnik, elektroenergetik, mehatronik, strojnik.
V primeru šolanja na drugi tehnični smeri, nas lahko vseeno kontaktirate za možnosti štipendiranja, praks ali študentskih del.

Višina mesečne štipendije: 150-300 EUR
Opombe: Višina štipendije je odvisna od stopnje izobrazbe.
Rok prijave: 31.8.2023

Oddaja vloge

E- pošta: Anja.megusar@knaufinsulation.com
Pisno preko naslova: KNAUF INSULATION, d.o.o., Trata 32, 4220 Škofja Loka

Spletni obrazec: Priložnosti za študente in dijake – Knauf Insulation Systems Division