Aktualne informacije

Pred vrati so Informativni dnevi, ki bodo to leto potekali drugače. Vsaka šola bo imela na svoj način organizirano predstavitev v spletni obliki, saj nas je situacija pripeljala do novih, inovativnih oblik v spletni verziji.

Portal Slovenske srednje šole je ravno v ta namen za vse, ki bi radi imeli informacijo KADARKOLI v celem letu. Do danes smo na portal vpisali že več kot 59 srednjih šol, ki na enem mestu nudi vse kvalitetne in koristne informacije za devetošolce in starše, ki se sprašujejo, kam in kako naprej.

Danes je zaživela tudi TikTok kampanja z Maksom Levstkov, ki bo na zabaven način v nadaljnjih nekaj tednih mlade osveščala o srednjih šolah in informacijah, ki so vezane na vpis in številne izobraževalne programe ter poklice. Sledite nas na FB in IG profilu.

Prvi februar je tu! In prvi klik do srednje šole na novem portalu Slovenske srednje šole! Dragi starši in devetošolci, na enem mestu lahko najdete vse odgovore, ki se vam porajajo ob vprašanju »Kam na srednjo šolo?«

Vsak teden vas bomo obveščali o novitetah in tudi naključno izpostavljali sodelujoče šole iz portala. Spremljate nas lahko tudi na FB in IG povezavi. Za vas smo tu, le en klik stran!