Zarja Elektronika d.o.o.

PORTRET DRUŽBE
ZARJA ELEKTRONIKA d.o.o. je srednje veliko podjetje, ki posluje na področju izgradnje varnostnih sistemov vse od razvoja do proizvodnje sistemov tehničnega varovanja. Zarja Elektronika, d.o.o., je dinamična skupina, ki se nenehno razvija in prilagaja potrebam kupcev. Pri tem pa vso pozornost posveča dvigu kakovosti poslovanja in okolju prijazni proizvodnji.

ZGODOVINA
Zgodovina podjetja Zarja Elektronika sega v leto 1969, ko je majhna skupina navdušencev začela razvoj, proizvodnjo in nameščanje protivlomnih sistemov. Od davnih začetkov pa do danes se je Zarja Elektronika z vztrajnim delom, lastnim znanjem in razvojem, nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem, sledenjem svetovnim trendom in izvedbo tehnično najzahtevnejših projektov razvila v dinamično vodilno strukturo s preko devetdeset zaposlenimi.

LASTNI PROIZVODI IN STORITVE
ZARJA ELEKTRONIKA se je z vztrajnim delom, lastnim znanjem in razvojem, nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem, sledenjem svetovnim trendom razvila v dinamično vodilno strukturo s petindevetdeset (95) zaposlenimi. S timskim delom in prilagoditvijo lastne, v prihodnost usmerjene razvojen skupine je korak pred konkurenco in v koraku s svetovnimi trendi. Na izzive prihodnosti odgovarja s kreativnim iskanjem izboljšanih rešitev in razvojem novih.Širok nabor naprav in sistemov lastnega razvoja in proizvodnje omogočajo, v primerjavi z izdelki velikih proizvajalcev, veliko prilagodljivost uporabnikovim željam in potrebam – izdelavo sistemov »po meri kupca«. Komponente sistema so med seboj preprosto združljive in nadgradljive, kar pomeni, da ni poljubno prilagodljiva le velikost sistema, ampak tudi njegova funkcionalnost. Izbor lastnih izdelkov dopolnjuje s komponentami vodilnih svetovnih proizvajalcev opreme za tehnično varovanje. Svojim strankam nudi izdelavo projektov “na ključ”, od lastnega razvoja, svetovanja, idejne zasnove, projektiranja, inženiringa pa do končne izvedbe – namestitve, zagona sistema ter kasnejšega rednega servisiranja in vzdrževanja.

ZARJA ELEKTRONIKA IMA EKSPERTNA ZNANJA, DOLGOLETNE IZKUŠNJE IN USKLAJENE USPOSOBLJENE EKIPE, KI OBVLADAJO NASLEDNJA PODROČJA TEHNIČNEGA VAROVANJA
• Sistem odkrivanja in javljanja požara.
• Sistem javljanja vloma.
• Sistem videonadzora.
• Sistem SOS signalizacije.
• Grafični Nadzorni Center in alarm management sistem (GNC in AMS).
• Gasilni sistemi.
• Sistem javljanja plina.
• Sistem registracijo prisotnosti in delovnega časa.
• Sistem kontrole dostopa.

LASTNA POIZVODNJA
• Proizvodnja požarnih centralo
• Proizvodnja tiskanih vezij

Štipendije

Štipendija 1
Študijsko leto: 22/23

Nudimo štipendijo elektrotehnikom, ki vas zanimajo sistemi tehničnega varovanja, iskanje novih rešitev in produktov. Nudimo varnost na vseh področjih, med drugim tudi zaposlitve, opravljanje prakse in razvoja v podjetju. Pri razvoju vas bomo podprli od samega začetka šolanja, lahko pa se nam pridružite tudi v zadnjih dveh letih šolanja.

Višina mesečne štipendije: 250 EUR
Št. razpisanih štipendij: 2
Opombe: Možnost zvišanja z odličnim šolskim uspehom ali odlične ocene dobljene na praksi.
Izobrazba: Elektrotehnik
Rok prijave: 15.6.2022

Kontakt za dodatne informacije

E- pošta: kadri@zarja.com
Telefonska številka: 041389745

Štipendija 2
Študijsko leto: 22/23

Nudimo štipendijo tehnikom računalništva, ki vas zanimajo sistemi tehničnega varovanja in iskanje novih sistemskih rešitev. Nudimo varnost na vseh področjih, med drugim tudi zaposlitve, opravljanje prakse in razvoja v podjetju. Pri razvoju vas bomo podprli od samega začetka šolanja, lahko pa se nam pridružite tudi v zadnjih dveh letih šolanja.

Višina mesečne štipendije: 350
Št. razpisanih štipendij: 2
Opombe: Možnost zvišanja z odličnim šolskim uspehom ali odlične ocene dobljene na praksi
Izobrazba: Tehnik računalništva
Rok šprijave: 15.6.2022

Kontakt za dodatne informacije

E- pošta: kadri@zarja.com
Telefonska številka: 041389745

Praktično izobraževanje

Praktično izobraževanje 1
Študijsko leto: 22/23

Opis delovne prakse: Nudimo prakso za elektrotehnike, mehatronike in tehnike računalništva.

Kaj pričakujemo od kandidatov:
 
Zanimanje za nudenje tehnične varnosti našim strankam, dinamičnost, zvedavost.

Kaj ponujamo kandidatom: 
Opravljanj prakse s strokovnimi mentorji, pridobivanje praktičnega znanja, štipendijo, varno delovno okolje v mladem in dinamičnem kolektivu.

Oddaja vloge

E- pošta: kadri@zarja.com
Kontakt za informacije: 041389745